Reviews

Julie & Niels

Hartelijk bedankt voor het fantastische feest en de onvergetelijke dag! Wij en onze naasten hebben er ontzettend hard van genoten!

Touring

Ik heb zeer goede feedback gekregen van mijn superieuren over jullie prestaties en de locatie. We zullen zeker contact met u opnemen voor toekomstige evenementen.

Van Roey - 4 september

Bedankt voor de goede service! Alles is naar wens verlopen zoals we van jullie gewend zijn.

Accent

Wij hebben goede commentaren ontvangen omtrent het verblijf. Dus jullie hartelijk dank voor de goede zorgen!

Maud & Oliver

Wij willen jullie heel erg hard bedanken voor ons fantastische trouwfeest! Alles was perfect en de bediening was uitermate vriendelijk en fantastisch!

Chateau La Colombie - Laura

We hebben het echt super gehad op jullie toplocatie! De beste vakantie die we ooit al allemaal hebben gehad!

Renault - 4 maart 2020

De vergadering is heel goed verlopen. We ontvingen heel wat positieve feedback over zowel de locatie, de organisatie als over het restaurant. Nogmaals onze dank voor de goede zorgen.

Verjaardag Walda

Ik wil jullie hartelijk danken voor de fijne receptie. Alles was tiptop in orde. Van het begin tot het einde. Vriendelijk, grappig, beleefd,....gewoon geweldig. Alle aanwezigen spreken er nog over. En ik geniet er nog van.

Universitas

Alles is prima verlopen, waarvoor onze oprechte dank aan gans jullie team!

Resilux

Bedankt nog voor de goede zorgen tijdens onze Sales Academy.  We hebben vernomen dat alles picobello in orde was.

Trappisten Westmalle

Ons verblijf bij jullie is super verlopen.  Een vriendelijke ontvangst, een lekker ontbijt, een prima verzorging voor en na de middag en een verzorgde lunch!  Echt top.  Een dikke pluim aan jullie allen!  Dank

Staf

Fantastisch feest.  Felicitaties voor het personeel.  Mijn zus heeft het goed verwoordt: "Zo'n feest heb ik nog nooit meegemaakt en zal ik waarschijnlijk nooit meer meemaken".

Delonghi

Alles is perfect gelopen en wij waren zeer tevreden van het onthaal, de accommodatie, de catering.  Centraal gelegen voor onze NL en BE collega's, dus wellicht zullen er in de toekomst meer meetings bij jullie volgen.

Christel - pensioenfeest

Het was top! Wij en een hoop andere gasten hebben genoten van het geweldige aanbod van eten, drinken, gastvrijheid, vriendelijkheid ,attentie en al wat een mens kan dromen op dat moment. Super dikke merci!! Bij een volgend feest staan jullie zeker bovenaan.

Karin & Dirk

Wij hadden een prachtig feest! Van elke minuut genoten, echt super. Met dank aan het Domein Martinus Team. Zaal, tuin, omgeving & personeel hebben veel positieve reacties gekregen van onze genodigden.

Kitty & Ruben

Het was een onvergetelijke dag met een héél vriendelijke service. Er waren heel veel complimenten van onze gasten over het eten dat superlekker was. Heel hard genoten van deze dag, die jammer genoeg, voorbij vloog.

Nathalie & Stijn

Bedankt voor zeer geslaagd feest!! Hebben fantastisch genoten van de dag.

Pidpa

Door jullie puike organisatie is alles heel vlot verlopen. Zowel de accommodatie als de logistieke ondersteuning en de catering waren piekfijn verzorgd!

Anja & Philippe

Langs deze weg nog eens onze dank voor de uitstekende organisatie van ons huwelijksfeest!

Synnecta

Namens het hele Synnecta Team willen wij u hartelijk danken voor de goede zorgen.  We hebben er erg van genoten.

Loraine & Philip

Het was echt AF!!  We zijn super tevreden, het was top!

Cindy & Glenn

We wilden jullie graag laten weten dat we er erg van genoten hebben.

Eline & Jeroen

Zaterdag hebben wij bij jullie ons trouwfeest gevierd, waarover wij niks dan lof hebben ontvangen van iedereen die er was. Bedankt dus nogmaals voor alle goede zorgen, het was tot in de puntjes verzorgd!

Sigerd & Sofie

Het was fantastisch! Enkel lovende woorden, alles was piccobello! We hebben ons hart verloren bij jullie. De vriendelijkheid, lekker eten, alles top!

Didier

Het feest op 14 juli was op alle vlakken geslaagd.  Vele complimenten gehad over de catering én bediening.  Het was top! (catering op locatie - The Art of Fine Cooking)

Alpheios

Alles is vlotjes verlopen, alleen was het wat warm, maar daar kunnen we niets aan doen :-) Ook complimenten aan de chef kok voor het lekkere diner en dank aan de collega's voor de uitstekende bediening. Bedankt voor de goede zorgen en tot een volgende gelegenheid.

VERMANT

Graag wens ik jullie te bedanken voor het mooie ontvangst van gisteren middag! Wijzelf hebben er enorm van genoten - met als enorme meerwaarde het positioneren van onze wagens op jullie terrein.

Karen & Johannes

Hartelijk dank aan heel het team om onze grote dag zo goed te hebben laten verlopen en om ervoor te zorgen dat wij een droomfeest hadden.  Een dikke proficiat aan Domein Martinus van ons en onze gasten.  Allen waren zeer tevreden en onder de indruk van de professionaliteit, het lekkere eten, de service, enz. Chapeau!

Karolien & Guido

Wij willen jullie via deze weg bedanken voor ons geweldig huwelijksfeest.  Alles is super verlopen en iedereen was heel enthousiast over de zaal, het eten en de bediening.  Het is een dag om nooit meer te vergeten en dat is mede dankzij jullie. Nog een extra dank u wel aan jullie team want zij hebben dit geweldig gedaan.  Niets was te veel en iedereen was super vriendelijk.

Wendy & Gert

We hebben heel erg genoten van onze dag en van het feest bij jullie! Bedankt voor de goede zorgen8  Ook aan de rest van het team!

Het leven is één feest - Karel & Els

Via deze weg willen we jullie van harte bedanken en een dikke pluim geven voor iedere schakel van jullie topteam! Vanaf de eerste tot de laatste seconde was onze huwelijksverjaardag een topper!

Kathy & Jensen

We hadden een prachtige dag en zeker ook door jullie super bediening!

KAPERNIKOV

Dank voor alles, iedereen was heel blij met de locatie, de natuur, de catering, de zaal.  Alles top!

Catherine & Mario

We hebben heel erg genoten van ons trouwfeest, het eten was af, het personeel was top en de sfeer zat er goed in die avond bij onze gasten. Al onze gasten waren vol lof over de locatie, de zaal en het eten met bijhorende bediening.  Ze spreken ons er nog steeds over aan. Bedankt aan het ganse tram en misschien tot een volgende feestgelegenheid!

Isabelle & Tom

Nogmaals bedanlt om "onze speciale dag" mee vorm te geven.  Iedereen sprak nadien alleen maar in superlatieven over ons huwelijksfeest en zouden bij een volgende gelegenheid allemaal graag weer met ons bij jullie komen feesten.

Véro & Marc

Het was een fantastisch feest!!! We hebben er enorm van genoten! Alles is perfect verlopen!

Jill & Mathias

Wij willen jullie enorm bedanken voor de geweldige receptie!  Alleen maar lovende reacties en ok wij zelf hebben er enorm van genoten!

Leila & Dario

We willen jullie echt nog eens bedanken voor ons droomhuwelijk.  Het eten was superlekker, de mensen die 's nachts gewerkt hebben, waren allemaal zo vriendelijk, harde werkers. Ivan van het ontbijt was super enthousiast en hulpvaardig.  De mailtjes die altijd snel beantwoord werden.   Jullie hebben daar echt een topteam! Zijn wij gelukkig dat we bij jullie ons huwelijk konden doen. We genieten allemaal nog na.

ECOVER

Ons event op 6 februari was buitengewoon goed en iedereen was super tevreden!

Umicore

Bedankt voor de geleverde service.  Onze teams vonden het een geslaagde avond!

Universitas

Afgelopen vrijdag hebben jullie onze nieuwejaarsreceptie tot in de puntjes verzorgd.  De kritieken over de catering waren lovend en wil dat jullie via deze weg toch nog even meegeven.  Obers, maître, Lode, kortom de ganse equipe ter plaatse, hebben schitterend werk verricht.  Bedankt voor jullie inspanningen én het serveren van ontzettend lekker eten en drinken.

Tara & Lars (ouders vd bruid)

Mogen we u en uw team van harte bedanken voor de geweldige ontvangst afgelopen zaterdag. De bediening was top, het eten was top.

Asyp

Bedankt voor de goede organisatie, eten en bediening.  De mensen vonden het een geslaagd diner.  Ik heb veel positieve commentaren gekregen.

Lies & Frank

We hebben echt een ongeloofelijk, onvergetelijk feest meegemaakt. Iedereen was blij, voldaan, onder de indruk, gecharmeerd, geëmotioneerd, verwonderd en zeer dankbaar.

Campari

Het hele team was super tevreden over zowel de locatie als de mensen die ervoor gezorgd hebben dat alles vlekkeloos is verlopen.

Stedelijk Onderwijs Antwerpen

Ik heb enkel lovende woorden gehoord over het domein en de organisatie (korte samenvatting van evaluatie volgt nog).   Wat mij betreft als contactpersoon, kan ik alleen maar zeggen dat alles zeer correct en professioneel is verlopen, waarvoor dank.

Feest Annie

Wij willen u en heel uw team vanuit de grond van ons hart ten volle bedanken voor de uitstekende, onberispelijke dienstverlening die ons bezorgd werd.

INDAVER

Ik wilde u nog informeren dat iedereen die deelnam aan de workshop uiterst tevreden was over jullie organisatie.  Dank voor de prima dienstverlening.

INDUVER

Dank voor de goede zorgen voor een geslaagde avond.

Galapagos

Bij deze wil ik u hartelijk danken - u en het hele team - de chefkoks die ons hebben begeleid bij het kookatelier, het personeel - voor de warme en hartelijke ontvangst en de flexibiliteit tijdens de voorbije 2 dagen.  We hebben het erg geapprecieerd.

Philips

My colleagues were very happy about their stay at Domein Martinus.  Thanks for all your great support of making this possible!

Greet & Joep

Greet en ik houden eraan om heel het team te danken voor de fantastische avond en nacht!

Teva

Dank aan het volledige team voor de goede zorgen. We hadden een zeer aangenaam verblijf!

Nele & Dirk

Zaterdagavond was een volslagen succes!

Ecover - People against dirty

Bedankt voor de uitstekende organisatie van ons event! De vriendelijkheid en professionalisme van het ganse team was super. Iedereen was in de wolken.

BASF

Bedankt aan jullie team om gisteren zo goed voor ons gezorgd te hebben.

CM

Graag geef ik mee dat mijn collega's zeer tevreden waren over de accommodatie en service op jullie domein.  In de toekomst zullen jullie dus zeker nog van ons horen!

Travvant

We waren zeer tevreden en willen in de toekomst zeker opnieuw beroep op jullie doen.

Julie & Bart

Het was een topdag, topfeest! Alles was hoe het moest zijn en wat wij ervan hadden verwacht.

Van Lanschot - Receptie

Bedankt aan uw mensen voor de schitterende organisatie en de lekkere hapjes gisteren. Zij allen hebben er mede voor gezorgd dat ons event zeer geslaagd was. Graag een bedankje aan hen van ons.

KMDA

Alles is prima verlopen.  Catering en omkadering was dik in orde, dankjewel daarvoor.  Ook het diner heeft iedereen gesmaakt, dus een pluim voor jullie keukenteam.

Ilke & Filip

Dankjewel om ons trouwfeest tot in de puntjes te verzorgen!  Het was voor ons een fantastische dag!

STEFANIE & BART

Graag willen we heel jullie team bedanken voor het vlekkeloos feest!  We hebben er enorm van genoten alsook onze gasten.  We hebben van vele gehoord dat alles zeker in orde was!  Het was gewoon echt een leuk feest.