Reviews

Véro & Marc

Het was een fantastisch feest!!! We hebben er enorm van genoten! Alles is perfect verlopen!

Jill & Mathias

Wij willen jullie enorm bedanken voor de geweldige receptie!  Alleen maar lovende reacties en ok wij zelf hebben er enorm van genoten!

Leila & Dario

We willen jullie echt nog eens bedanken voor ons droomhuwelijk.  Het eten was superlekker, de mensen die 's nachts gewerkt hebben, waren allemaal zo vriendelijk, harde werkers. Ivan van het ontbijt was super enthousiast en hulpvaardig.  De mailtjes die altijd snel beantwoord werden.   Jullie hebben daar echt een topteam! Zijn wij gelukkig dat we bij jullie ons huwelijk konden doen. We genieten allemaal nog na.

ECOVER

Ons event op 6 februari was buitengewoon goed en iedereen was super tevreden!

Umicore

Bedankt voor de geleverde service.  Onze teams vonden het een geslaagde avond!

Tara & Lars (ouders vd bruid)

Mogen we u en uw team van harte bedanken voor de geweldige ontvangst afgelopen zaterdag. De bediening was top, het eten was top.

Universitas

Afgelopen vrijdag hebben jullie onze nieuwejaarsreceptie tot in de puntjes verzorgd.  De kritieken over de catering waren lovend en wil dat jullie via deze weg toch nog even meegeven.  Obers, maître, Lode, kortom de ganse equipe ter plaatse, hebben schitterend werk verricht.  Bedankt voor jullie inspanningen én het serveren van ontzettend lekker eten en drinken.

Asyp

Bedankt voor de goede organisatie, eten en bediening.  De mensen vonden het een geslaagd diner.  Ik heb veel positieve commentaren gekregen.

Lies & Frank

We hebben echt een ongeloofelijk, onvergetelijk feest meegemaakt. Iedereen was blij, voldaan, onder de indruk, gecharmeerd, geëmotioneerd, verwonderd en zeer dankbaar.

Campari

Het hele team was super tevreden over zowel de locatie als de mensen die ervoor gezorgd hebben dat alles vlekkeloos is verlopen.

Stedelijk Onderwijs Antwerpen

Ik heb enkel lovende woorden gehoord over het domein en de organisatie (korte samenvatting van evaluatie volgt nog).   Wat mij betreft als contactpersoon, kan ik alleen maar zeggen dat alles zeer correct en professioneel is verlopen, waarvoor dank.

Feest Annie

Wij willen u en heel uw team vanuit de grond van ons hart ten volle bedanken voor de uitstekende, onberispelijke dienstverlening die ons bezorgd werd.

INDAVER

Ik wilde u nog informeren dat iedereen die deelnam aan de workshop uiterst tevreden was over jullie organisatie.  Dank voor de prima dienstverlening.

INDUVER

Dank voor de goede zorgen voor een geslaagde avond.

Philips

My colleagues were very happy about their stay at Domein Martinus.  Thanks for all your great support of making this possible!

Galapagos

Bij deze wil ik u hartelijk danken - u en het hele team - de chefkoks die ons hebben begeleid bij het kookatelier, het personeel - voor de warme en hartelijke ontvangst en de flexibiliteit tijdens de voorbije 2 dagen.  We hebben het erg geapprecieerd.

Greet & Joep

Greet en ik houden eraan om heel het team te danken voor de fantastische avond en nacht!

Teva

Dank aan het volledige team voor de goede zorgen. We hadden een zeer aangenaam verblijf!

Nele & Dirk

Zaterdagavond was een volslagen succes!

Ecover - People against dirty

Bedankt voor de uitstekende organisatie van ons event! De vriendelijkheid en professionalisme van het ganse team was super. Iedereen was in de wolken.