Domein Martinus

Feestzaal - Conferentie - Hotel - Catering

Domein Martinus

Feestzaal - Conferentie - Hotel - Catering

Voorzijde Domein Martinus

Jouw garantie voor kwaliteit.

De zalen hebben een capaciteit van 7 tot 700 personen. De orangerie laat je ook binnen genieten van de groene omgeving. Huwelijken, banketten, bedrijfsfeestjes, familiefeesten en alle mogelijke culinaire festiviteiten worden hier tot in de puntjes verzorgd.

Daarnaast beschikken we over 38 moderne kamers, verdeeld over het hotel en de luxueuze villa, zijn allen uitgerust met telefoon, tv, internetaansluiting en een mooie badkamer. Na een verkwikkende nachtrust staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

Domein Martinus, sinds jaren bekend als “het conferentiecentrum”, beschikt over 11 seminarieruimten, allen met daglicht en de meeste met rechtstreekse toegang tot de tuin. Je kan er in alle rust kleine en grote strategieën ontwikkelen. In de tuin bevinden zich tal van kleine terrasjes voor subgroepen of om simpelweg te genieten.

Onze passies

Bekijk hier wat we voor u te bieden hebben.
Feestzaal
Tot in de puntjes verzorgd
Conferentie
Hotel
relaxen in groene omgeving
The Art of Fine Cooking
Verfijnde keuken voor jouw feest
Chateau La Colombie
Unieke vakantielocatie in Frankrijk
Late Season Festival

Late Season Festival op zaterdag 10 november

Op zaterdag 10 november vanaf 19 uur houden we één van onze jaarlijkse thema avonden: “Late Season Festival”. Een 5-gangen diner dansant met culinaire verfijnde bordjes met subtiele toetsen van wild en een subliem wijnpakket met prestige wijnen.

Lees hier verder

Proefdiner 1

Proefdiners

Noteer alvast 27 oktober 2018! Een proefdiner biedt u de mogelijkheid ons te testen vooraleer u reserveert of u komt gewoon lekker genieten. Een proefdiner komt op 69 euro voor het viergangendiner inclusief aperitief, aangepaste wijnen, koffie met versnaperingen.

Lees hier verder

Gerecht

Catering op de plek van jouw wens

Sinds 2 jaar kan je de gekende Martinus kwaliteit krijgen op de locatie van jouw wens. Topgastronomie aan eerlijke prijzen. Wij zorgen voor alle benodigdheden van A tot A: bloemstukken, materiaal, stijlvolle bediening, ... Onze goal is u een zorgeloos feest te bezorgen! Alle info op ons nieuw concept The Art of Fine Cooking.

Lees hier verder